© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

       Celebrul Platon era de părere ca ,,Fericirea cuprinde 5 părți. O parte este a lua hotărâri bune. A doua este de a avea simțuri bune și sănătate trupească. A treia este reușita în ceea ce întreprinzi, a patra e reputația printre oameni și a cincea e abundența de bani și bunuri folositoare pentru viață.”.

       Dar întrebarea este: ce facem noi pentru a fi fericite? Care sunt lucrurile care ne fac fericite zi de zi? Ne acordam timpul de care avem nevoie pentru a ne ocupa de noi înșine?

       Pornind de la aceste idei, am decis să scriu acest articol pentru a putea împărtăși cu tine obiceiurile care mă fac pe mine fericită. Nu stiu dacă vor funcționa și la tine dar te îndemn să le încerci. Dacă nu funcționează, notează pe o agendă ceea ce consideri tu că te face fericită și încearcă într-o oarecare măsură să bifezi acele lucruri zi de zi. Fericirea este foarte importantă atât pentru sănătatea noastra fizică, cât și pentru cea psihică.

       În primul rând, iubitul meu mă face cea mai fericită însă il voi exclude din această listă de data aceasta și să vorbim despre lucrurile care ne fac fericite pe noi, ca femei.

       Când mă gândesc la ce ma face fericită, primul gând îmi fuge la pernă. Un somn bun si odihnitor mă face fericită. De cand ori nu ne simțeam triste, abătute, extenuate? Ei bine, un somn bun și liniștit mă ajută să trec peste astfel de momente.

       Câteva momente de răsfăț mă fac fericită. Ador să fac o baie lungă și relaxantă, să îmi pun o mască pe față, să mănând ceva delicios și să urmăresc serialul meu preferat pe Netflix. Și partea bune e ca putem face toate aceste lucruri deodată, în cadă. Nu trebuie să ne neglijăm. Meritam momente de răsfăț cât de des simțim nevoia.

       Un parfum dulce și puternic mă face fericită. Ador parfumurile dulci și parcă noi, femeile, oricâte parfumuri am avea, tot nu avem destule. O dată cu utlizarea unui parfum dulce și atrăgător, mă simt mai fericită, mai puternică, de ce nu...mai sexi.

Sunt fericită când reușesc să mă aranjez, să mă machiez și să imi fac parul. Sună superficial poate, însă machiajul îți sporește puțin încrederea în tine. Te face să te simți mai frumoasă, mai atrăgătoare. Bineînteles, suntem frumoase și fără machiaj, nu se pune problema. Nu mă refer la un machiaj neapărat complex, cu tot felul de produse care mai de care. Mă refer și la un ruj roșu mat, care să îți pună în valoare buzele, senzualitate. Sau de zilele acelea când ai chef doar de un rimel bun, care să îți accentueze privirea. Așa că da, machiajul în toate formele lui posibile, mă face fericită.

       Faptul că nu mai pun la suflet răutățile oamenilor din jurul meu, mă face fericită. Când ești un om care se implică mereu cu trup și suflet, ajungi des în postura de a rămâne dezamăgit, de a fi ranit de oamenii din jurul tau. Am învățat să iau lucrurile ca atare, am înțeles ca unii oameni oferă răutăți gratuite pentru că așa consideră ei că e bine. Am învățat să am încredere în mine, să îmi urmez visul și pasiunea, să fac ceea ce imi place și ceea ce îmi doresc, fără să îmi fie frică de faptul că voi fi judecată. Pentru toate acestea, îi mulțumesc iubitului meu care a stat de n ori să îmi explice toate aceste lucruri.

       Așa că, draga mea, fă ceea ce te face fericită! Muncește pentru visul tau! Fii puternică și ambițioasă!

       Pe tine ce te face fericită?

 

5 lucruri care mă fac fericită în 2020

10 octombrie 2020