© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

       Fardul de pleoape lichid cu pigmenți perlați ce se uniformizează perfect dintr-o singură aplicare, cu un efect final metalic de durată .

       Două aspecte importante ale acestor farduri sunt:

• au formulă lichidă cu pigmenți perlați pentru un finisaj metalic

• promit uniformizare uşoară dintr-o singură mișcare, fără întindere ulterioară sau linii inestetice

       Se necesită utilizarea unei pensule deoarece vine cu un aplicator foarte ușor de folosit și foarte fin cu pleoapele.

Aceste farduri vin în 7 nuanțe și anume:

       Cele două farduri metalice lichide sunt două produse noi pentru mine, nu am mai încercat nimic în genul acesta de la Avon și sunt chiar foarte ok. Culorile nu sunt chiar genul meu dar combinate cu fardurile potrivite se poate realiza un machiaj super dragut. Îmi place tare mult faptul că pot fi folosite și pe post de ruj. Am încercat acest aspect și am observat că rezistă bine pe buze, culoare nu se transferă însp sclipiciul da.

       Mă declar extrem de mulțumita de ultimele produsele lansate de cei de la Avon. Au început să produce produse de make-up din ce în ce mai bune și mai calitative. Îmi place această mascara pentru că genele meu sunt de un negru intens după ce o folosesc, rezistă foarte bine pe gene, chiar și de dimineața până seara și se poate înlătura cu ușurință. Sunt extrem de curioasă de ce urmează să mai lanseze pentru că pe mine reușesc să mă surprindă de fiecare dată.

       Am testat în ultima perioadă toate rimelurile lansate de Avon și au reușit să mă surprindă de fiecare dată cu ceva tot mai bun, cu un rimel care să fie tot mai pe gustul meu și care să mă impresioneze mereu.

       Mascara Lash Genius 5 în 1 promite 5 beneficii într-un singur produs și anume:

 1. VOLUM 

 2. ALUNGIRE

 3. SEPARARE 

 4. RIDICARE 

 5. NEGRU INTENS

       De 135 de ani AVON abordeaza frumusetea intr-un mod diferit, unic, prin produse care mai de care pe gustul tutoror și la prețuri accesibile. Pentru că frumusețea înseamnă inovație, înseamnă implicare, înseamnă descoperire. Frumusețea este bucurie, expertiză și valoare, este atât o stare de spirit cât și un ,,accesoriu".  Frumusețea înseamnă să faci ceea ce este corect, să transformi vieți, să creezi astăzi o zi de mâine mai bună, să ajuti un om aflat la ananghie, să faci un om să zambească. Frumusețea înseamnă încredere în propria persoana. Cei de la Avon oferă încredere femeilor din întreaga lume și se reinventează cu fiecare campanie, lansează produse noi mereu astfel încât să găsești mereu ceva pe gustul tau. 

       În acest sens, am fost selectată pentru a testa câteva dintre produsele lor de top și anume Mascara Lash Genius 5 în 1, în varianta neagră, și două farduri de pleoape lichid metalic Reign - unul în nuanța Majestic Mulberry și unul în nuanța Royal Rose.

AVON Iconics

06 noiembrie 2020
 • Ice Queen

 • Golden Crown

 • Starry Night

 • Peach Princess

 • Royal Rose

 • Majestic Mulberry

 • Purple Reign