© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

       Vă invit cu drag să accesați site-ul celor de la Moxo, un site cu o gamă foarte largă de produse și cu prețuri accesibile pentru toată lumea. Modelele sunt foarte draguțe și cu siguranță oricine va găsi cel puțin o pereche de încălțăminte pe gustul său.

       Știți ținutele alea super în trend, foarte lejere, cu o rochiță și o pereche de sneakers albi? Toate vedete apelează la o ținută de genul. Este o ținută perfectă pentru plimbări lungi, pentru vacanțe, pentru orice fiind super lejeră și foarte comodă. Cu o pereche de sneakers albi nu vom da niciodată greș, merg practic....cu orice. Dar cand am văzut verdele la cea de-a doua pereche, m-am îndragostit iremediabil. O culoare vie, energică, care îți dă o stare de bine doar când te uiți la ea. Pe aceștia i-aș purta cu o pereche de colanți modelatori și un tricou oversize.

       5. Sneakers

Sneakers albi

Sneakers verzi

       Partea cea mai frumoasă cu espadrilele este că le putem purta cu absolut orice. Ador espadrilele, în special cele cu platforma și în culori pastelate. Îmi place să le port atât cu blugi, cât și cu fuste sau rochițe, sunt foarte comode și lejere. Atfel, nu puteau să lipsească din acest ,,wishlist". În materie de culori, aș alege bordo, fiind una din culorile mele preferate și albastru marin care este in vogă anul acesta. O pereche de espadrile este perfectă pentru o plimbare, pentru mers la muncă, pentru o excursie, pentru orice. Mie personal îmi place foarte mult să le port cu o pereche de blugi boyfriend, un tricou alb și o geacă de piele. O ținuta lejera și cool.

       4. Espadrile

Espadrile albastru-marin

Espadrile bordo

       Când auzim cuvântul ,,papuci" ne gândim mereu la clasicii papuci de casă. Dar moda de schimbă, papucii nu mai sunt ce au fost. Putem încadra cu ușurință o pereche de papuci, cu platformă sau fără, atât într-o ținută mai elegantă, cât și într-o ținută mai lejeră. Papucii cu animal print din imagine merg perfect cu o rochiță tip cămașă, albă sau chiar o rochiță vaporoasă, neagră. Cei cu platformă, au o culoare superbă, pot fi purtați cu o fustă de blugi și un tricou lejer. 3 ținute cu 2 perechi de papuci, cine ar fi crezut?

       3. Papuci (nu, nu de casă)

Papuci animal print

Papuci cu platformă

       Pentru sandalele casual aș merge în două direcții:

  • o pereche de sandale clasice, negre, din piele, cu talpă joasă, care ar merge bine cam la orice ținută, perfecte pentru mers la muncă sau la o terasă. Vă sfătuiesc să investiți într-o pereche de sandale clasice, de piele, dar încercați să alegeți un model care să nu se demodeze foarte repede, pentru a vă putea bucura de aceste sandale cât mai mult timp.
  • a doua pereche ar fi cu siguranță o pereche de sandale cu platformă. Fiind micuță de înălțime, apelez des la astfel de încălțăminte. Deși par destul de înalte, sunt ușoare și comode. Culoarea trebuie să fie puțin altfel, să fie o culoare vie și puternică, perfectă pentru primăvară dar și pentru vară.

 

       2. Sandalele casual

       Sandalele elegante vor scoate mereu orice ținută din anonimat, fiind un must-have pentru orice femeie. În materie de culori, de obicei merg pe clasicul negru sau bej, dar cele cu animal print m-au cucerit din prima. Încă nu știu cu ce ținută le voi purta, dar cel mai probabil voi alege o rochiță albă, vaporoasă care va pune în evidență print-ul sandalelor. 

Sandale bej

Sandale animal print

       Astfel, vă las aici pe ce am pus eu ochii până în momentul de față de pe site-ul celor de la Moxo

       1. Sandalele cu toc

       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020 nu am reușit să ne bucurăm de primăvară căci am intrat în stare de urgență încă din martie. Astfel, anul acesta întâmpinăm acest anotimp cu poftă de soare, de ieșit, de petreceri, de plimbări. Dar ce încălțăminte se poartă în această primăvară? Ce culori alegem? Cu toc? Fără toc?

       Anul 2021 pune accent pe reconectarea cu natura astfel că este indicat să optăm spre culori cât mai naturale, care să emane liniște și fericire, atât pentru îmbrăcăminte, cât și pentru încălțăminte. Culorile calde și pastelate sunt în trend în acest an așa că nu trebuie să ne ferim de ele.

Ce încălțăminte alegem pentru primavară de pe Moxo

19 aprilie 2021

Sandale piele

Sandale cu platformă