© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

10 octombrie 2020

Crema de mâini naturală, cu ceai și mentă de la YOPE

        În urmă cu două săptămâni, am primit de la cei de la Naturalness un coleg de PR foarte drăgut. Atracția principală a acestui colet a fost această cremă de mâini cu extract de ceai și mentă.

       Cei de la Naturalness au apărut pe piață la finalul anului 2019 și contribuie prin produsele lor la atingerea echilibrului între nevoia de întreținere și înfrumusețare și mijloacele prin care poți obține aceste lucruri. În acest sens, produsele lor sunt naturale sau certificate bio. Nu sunt un simplu magazin de cosmetice și produse de îngrijire persoanală și pentru casă, ci sunt un concept special creat pentru a echilibra balanța între nevoie noastre și nevoie naturii.

       Pentru a ne putea menține un stil de viață complet sănătos, trebuie să avem grijă și la produsele pe care le folosim. Tot ceea ce folosim pe tenul nostru, pe parul nostru, pe corpul nostru, trebuie să fie în armonie cu natura dar și cu stilul de viață modern și activ. Folosind doar ingrediente naturale, fără compuși chimici, produsele lor ating cu siguranță eficiența pe care o căutăm în fiecare produs de îngrijire. Astfel produsele lor sunt naturale, organice, vegane și cruelty-free, mai exact sunt exact produsele de care avem nevoie în ritualul nostru de îngrijire.

       Gama lor de produse este foarte largă, de la produse pentru ingrijirea noastră, a femeilor, la produse special destinate pentru cei mici, pentru bărbați, până la produse destinate căminului nostru. Produsele lor ofera beneficii care sunt adaptate pentru nevoile fiecăruia. Ce îți poți dori mai mult?

 

       Crema de mâini naturală, cu ceai și mentă de la YOPE, conține 98% ingrediente de origine naturală. Aceste ingrediente asigură hidratarea completa a mâinilor noastre și formează o barieră protectoare împotriva distrugerii. Crema are o formulă extrem de hrănitoare, intră repede în piele și are o textură ușoară. Poate fi luată cu ușurință în geantă zi de zi, pentru a ne putea păstra mâinile hidratate pe tot parcursul zilei. Conține uleiuri de argan, de nucă de cocos și de măsline, care, combinate consolidează și hrănește pielea în profunzime. Are un miros placut, nu foarte puternic dar perfect pentru o cremă de mâini. Ceaiul verde din compoziția cremei are rolul de a lupta împotriva radicalilor liber și stimulează producerea de colagen pentru a păstra fermitatea mainilor. Menta calmează iritațiile și accelerează regenerarea celulelor.

       Dacă doriți să încercați crema de mâini sau orice alt produs de la Naturalness, codul CSANDRA  vă va oferi o reducere de 10% pentru orice comandă.

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente