© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

 

 

 

 

 

 

       În ultima vreme mi-am agresat părul îngrozitor. Totul a pornit de la faptul că mi-am dorit un balayage și au ieșit niște suvițe. Defapt era undeva între balayage și șuvițe. Îmi placea totuși cum arăta părul meu, așa că am fost cât de cât mulțumită...pe moment. După un timp, am decis să îmi deschid nuanța puțin, eu având părul șaten închis. Mereu mi-au plăcut acele fete cu un păr cumva între blond și șaten, cu reflexiile acelea aurii la soare. Așa că m-am decolorat, folosind nuanța 000. Rezultatul a fost un fel de portocaliu spre culoare puiilor de găina. Minunat. Și partea amuzantă e că totul s-a întamplat cu o săptămână înainte de Paște. Imi venea să plâng de fiecare dată când mă vedeam în oglindă, însă am decis că oricât de greu va fi, trebuie să rezist macar 2-3 săptămâni cu această culoare (nu e indicat sa te vopsești/decolorezi extrem de des). Am asteptat aproximativ o luna (noroc cu pandemia că nu trebuia să ies din casă) și m-am vopsit din nou. Am ales un șaten aproximativ culoarea mea naturală. Am lasat vopseaua chiar mai mult decât scria pe cutie căci vedeam ca părul nu s-a închis suficient la culoare. Dupa ce mi-am spalat parul, o surpriză majoră. Parul meu era un roșu maroniu. Alt fail. Atunci mi-am dat seama că singura mea variantă de a avea o culoare uniformă în tot parul era să mă vopsesc bruneta. Zis și făcut (după alte câteva săptămâni de așteptare bineînteles).

       Îți dai seama cum arăta părul meu dupa toate aceste întâmplări nefericite dar am tuns undeva la o lungime de palmă din el și era mai ok. Problema majoră era faptul că îmi cădea părul extrem de tare. În aproximativ o lună, mi-a căzut unde la 40-50% din par. Eram terminată. Nu știam ce să fac. Așa că mi-am îndreptat atenția spre produse bune pentru regenerarea părului cât mai rapidă. Știam de aceste fiole deoarece le-am folosit în urmă cu 3 ani și rezultatele au fost vizitibile rapid.

       Fiolele cu gingeng de care îți vorbesc, se utilizează cel puțin 4 săptămâni, câte o fiolă pe săptămână. Eu îmi spăl părul de două ori pe săptămână, deci folosesc câte o jumătate de fiecare dată. După ce îmi spăl părul, iau excesul de apă cu un prosp și distribui conținutul fiolei direct pe scalp, pe toată suprafața. Nu îngrașă părul, ci din contra chiar dă volum părului. La mine funcționează de minune, dupa prima săptămână deja caderea părului s-a redus vizibil, nu mai eram o pisică enervantă ce năpârlește peste tot.

       Pentru a putea avea un păr sănătos, contează extrem de mult și să avem un regim alimentar sănătos. Așa că ai grija de părul tau atât din exterior cu fiolele acestea sau alte tratamente care funcționează bine pe tipul părului tau, dar și din interior, fiind atentă la ceea ce mănânci.

 

Fiolele care m-au ajutat să lupt împotriva căderii părului

12 octombrie 2020