© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

       Cu siguranță ați auzit de cei de la Melkior datorită produselor foarte bune de make-up pe care le crează. După o lungă perioadă în care datorită pandemiei totul s-a oprit, Melkior a lansat două colecții noi, menite să ne ajute să ne recăpătăm energia, încrederea, fericirea.

       Prima colecție este intitutală FULL ENERGY și este menită să ne ajute să depășim anxietatea, sa începem să ne trăim viața, să ne recâștigăm puterea. Colecția conține 6 culori vibrate, extrem de pigmentate, cu un aspect metalin intens. Sunt rezistente la apă, au o aderență super bună, se aplică și se estompează ușor. Mi-i se pare foarte tare ideea lor de a introduce o oglindă, sub fard. E super practic, îți pui fardul în geantă și te poți retușa cu ușurință oriunde, oricând. Au o textură cumva creamoasă și pot fi aplicate ușor și cu degetul.

FULL ENERGY & CYBER MOOD 11232 by Melkior

15 octombrie 2020

       Pentru ca noua colectie de produse de machiaj să fie completă, cei de la Melkior au lansat și două nuanțe delicate de blush mat: Bonheur și Happiness. Aceste farduri pentru obraz au o textura matasoasa, fapt care-i confera tenului un aspect complet mat si natural. Fiind sub forma de pudra extrem de fina, ele prezinta compatibilitate excelenta cu pielea si permit o aplicare usoara si uniforma a culorii. Pe deasupra, rezista intreaga zi, fara ca nuantele sa isi piarda din intensitate. În plus, rujul lichid mat Delice, întregește colecția și trusa de machiaj a oricăi femei. Extrem de pigmentat, asigură o acoperire mare și de lungă durată.

       A doua colecție lansată este intitulată CYBER MOOD 11232 și conține 3 farduri lichide și 4 creioane de ochi. Culorile sunt intens metalizate și strălucitoare și au o consisteță cremoasă. Sunt farduri pe bază de apă, cu un efect de durată și care se întind super ușor. Fardul se găsește în 3 nuanțe: Party girl, Dancing queen și Misterious Woman. Creioanele de ochi se găsesc în 4 variante: Indigo, Teal, Moon și Cobalt.

       Eu am primit de la ei din colecția FULL ENERGY  nuanța CANARY și este absolut superb. E o nuantă plină de viață, energică dar în același timp, dacă se utilizează o cantitate mica de fard, se poate realiza și un machiaj mai subtil. Merge extrem de bine cu un tuș negru și mascara și ,mai ales că în perioada aceasta purtăm masca și în aer liber, este perfect pentru a ne pune în evidență ochii. E o culoare tomnatică și poate fi ușor asortată cu aproape orice ținuta din acest sezon.

       Din colecția CYBER MOOD 11232, am primit nuanța Misterious Woman, care deja din denumire este exact pe gustul meu. Este un gri închis cu glitter, extrem de cremos. Se aplica super ușor datorită aplicatorului său ce are o textură fină și foarte placută la atingere. Trebuie aplicată în prealabil o bază fixatoare sau un fard clasic, pentru a rezista cât mai bine pe pleopă. Îmi place la nebunie și acesta și am observat că rezistă bine. Chiar dacă la prima impresie pare o culoare destul de închisă pentru un machiaj, se uniformizează foarte bine în momentul în care este aplicat și devine o culoare puțin mai deschisa, mai sclipicioasă, mult mai ușor de purtat.

Mie îmi plac la nebunie produsele lor, sunt de calitate și au prețuri bune. Sunt foarte fericită pentru aceste produse iar preferatul meu dintre cele două este primul, FULL ENERGY CANARY. Întrați pe site-ul celor de la Melkior, ei au o groază de reduceri și promoții zi de zi și spor la shopping!

       Tu ai încercat produsele lor?

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente