© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.
25 februarie 2021
       A venit primăvara deci încep și înscrierile la Spring Superblog 2021, competiție la care abia aștept să particip. Am aflat despre Superblog de la o prietenă care deja a participat
08 februarie 2021
       Deși nu aș vrea sa recunosc, petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Descopăr mereu persoane noi, pagini noi, afaceri noi, mici producători sau firme

Articole recente

 

       În această perioadă dificilă, datorită restricțiilor impuse de noul virus, suntem obligate să purtăm masca de protecție peste tot unde mergem, lăsându-ne doar ochii la vedere. Astfel, o mascara bună este un must-have în situația actuală, prin faptul că îți scoate ochii în evidență, oferă luminozitate ochilor și expresivitate privirii. În acest sens, Avon a lansat recent pe piață noua mascara Unlimited Power pentru arcuirea și ridicarea genelor.

       Această mascara promite un volum de 3 ori mai mare, o lungime uimitoare si gene de 4 ori mai ridicate care raman fixate timp de 24 de ore. Are un aplicator inovator de tip Fix-Lift cu formă curbată ce permite aplicarea ei fără a îngreuna genele și cel mai important, fără a lipi genele unele de altele. Acoperă perfect toate genele, de la cele mai mici până la cele mai mari iar rezultatul este impresionant.

       Am testat-o prin intermediul Buzztore, prezentat într-un alt articol (Cum poți testa produse gratuite?) și mă declar mulțumită. Am folosit aceasta mascara în fiecare zi în ultimele 2-3 săptămâni. Îmi place faptul ca rămâne fixată pe gene, e foarte ușor de aplicat și rezistă mai bine de 12 ore. Culoarea este intensă, genele arata mult mai dese și pline de volum. Din ultimele produse pentru machiajul ochilor testate de la Avon, mi-i se pare cea mai bună. Comparativ cu mascara Power Stay (mascara lansată de Avon înainte de apariția celei Unlimited Power), se aplică mult mai ușor, conferă mult mai multa senzualitate prin arcuirea și alungirea mult mai mare a genelor.

       Voi ați încercat-o?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mascara Unlimited Power by Avon

10 octombrie 2020