24 noiembrie 2020
       Prin intermediul celor de la Buzzstore, am testat produsele Gerovital din gama Stop Acnee. Kit-ul a constat în Gelul spumant purifiant Gerovital Stop Acnee, Crema gel sebum control Gerovital Stop
16 noiembrie 2020
       De mică am avut o intoleranță la lactoza destul de serioasă deci din copilăria mea au lipsit diminețile drăgușe ca-n filme, cu un mic dejun format dintr-un bol cu lapte
15 noiembrie 2020
       În ultima vreme tenul meu a devenit mult mai sensibil ca de obicei, poate și datorită anotimpului, astfel că a trebuit să caut produse noi cu care să îl îngrijesc.

Articole recente

       După cum v-am povestit într-un alt articol, părul meu a suferit mult în ultimele luni, drept urmare a început să cadă exagerat de tare. Am încercat n tratamente, șampoane, măști, tratement medicamentos și tot ce am gasit pe piață. În cele din urmă, am dat pe pagina de Instagram a celor de la Janviere și am ajuns să testez și tratamentul lor pentru păr. Nu au o gamă foarte largă de produse, dar nici nu au nevoie pentru că produsele lor sunt exact ceea ce trebuie. Au un preț foarte bun și calitatea lor și rezultatele se văd de la prima utilizare. În momentul de față au trecut deja 3 săptămâni de când utilizez produsele lor și schimbarea este vizibilă.

       Ca tratament pentru podoaba capilară, cei de la Janviere au două produse minune - un ser și o loțiune de tip spumă. Pot fi utilizate și individual dar recomandarea lor este să fie folosite împreună pentru rezultate cât mai eficiente.

Noile produse din rutina mea de îngrijire a părului

07 noiembrie 2020

       Produsele se utilizează extrem de ușor și îmi place mult faptul că nu încarcă firele de păr. Am mai încercat tot felul de uleiuri tratament, seruri, loțiuni spray care funcționau ce-i drept, dar părului îi dispărea volumul și în plus îl îngrașau foarte tare. Până la urmă, cu toate ne dorim să folosim produse cât mai bune, care să ne facă părul să arate sănătos, nu gras.

       Serul de par se utilizează înainte de spălarea părului și este foarte ușor de manevrat căci vine cu o pompiță prin care îl poți aplica direct la rădăcina firului de păr. Trebuie lăsat să acționeze timp de 30 minute și ulterior părul se spală. Ei bine, eu am avut momente când l-am lasat și mai mult, din simplul fapt că nu observam că trec cele 30 minute. Ulterior, după spălarea părului, se agită bine loțiunea de tip spumă și se aplică pe tot parul, masând scalpul. Loțiunea nu se lasă pe par ci se clătește.

       Părul este foarte hidratat și nu se mai încurcă atât de repede după utilizarea celor două produse. Eu m-am îndragostit de ele și cu siguranță vor rămâne în rutina mea de îngrijire a părului. Și cel mai important, cei de la Janviere au o promotie pe site-ul lor și dacă achiziționați cele doua produse împreună, le puteți cumpăra la un preț mult mai avantajos.

© 2020 le-savoir.ro All rights reserved