© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

       Eu am primit de la cei de la YoloBook un YoloBox în care am ales fotografiile mele preferate din ultimul timp. Cutiuța este foarte draguță iar pe partea interioară a capacului conține un mesaj motivațional. Produsele YoloBook sunt o idee foarte bună de cadou, un cadou care va fi iubit și adorat de oricine. Este foarte important ce fotografii alegeti deoarece acestea trebuie să fie de o calitate cât mai bună.

       În momentul de față au o promoție tare draguță. Daca folosiți codul ,,YOLOMINI primiți două albume mini la prețul unuia singur. Cumpărături placute!

10 octombrie 2020

Noul concept Yolo Book

       Cesare Pavese spunea "Nu ne aducem aminte zilele; ne amintim momentele." Amintirile care poartă cu ele zâmbete reprezintă clipe importante din viaţa noastră la care ne reîntoarcem cu drag oricând, doar pentru a retrăi acele emoţii frumoase care ne-au înseninat viaţa. Fie că e vorba de reuşite, de întâlniri cu oameni deosebiţi, de momente speciale, de chipurile unor oameni dragi, aceste amintiri care ne înseninează sunt inestimabile şi mesajul lor este acela de a preţui mai mult fiecare clipă şi pe cei care ne fac viaţa mai frumoasă. Conceptul Yolo Book presupune pastrearea fotografiilor, a amintirilor, într-un loc sigur. Dezvoltarea digitalizării și apariția telefoanelor smart nu înseamnă neapărat că unele trenduri cum sunt realizarea fotografiilor trebuie să fie uitate! Echipa YoloBook a găsit o soluție și anume de a combina realizarea tradițională a fotografiilor cu ajutorul avantajelor oferite de noua tehnologie.

       YoloBook dispune de 3 tipuri de servicii: YoloBook, YoloFrame și YoloBox.

  •        YoloBook reprezintă un album cu poze alese de fiecare client și vine in două variante: maxi si mini. Varianta Maxi este un album foto cu 60 de fotografii din galeria telefonului nostru, de pe profilul de Facebook sau de pe Instagram, cu o printare fată-verso și cu un aspect nou și sofisticat iar varianta YoloBook Mini curprinde 48 fotografii.
  •        YoloFrame este o ramă foto de perete, fabricată din cel mai fin lemn vopsit negru și este disponibilă în două dimensiuni 30x30 (1 sau 4 fotografii) sau 30x46 (1 sau 15 fotografii).
  •        YoloBox este o cutiuță cu 60 de fotografii polaroid de pe profilul de Facebook, contul de Instagram sau din galeria telefonului.

 

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente