© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

       Voi ați încercat acest produs? Dacă da, ați observat rezultate vizibile? Aștept părerea voastră în comentarii. Ce credeți? Funcționează?

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

Instagram Epiline

Epiline Dermatologic

       Da, este adevărat. Firele de păr cresc cam orice am face noi în privința asta și știu că e o chestie nasoala, pentru ca trebuie mereu să acordăm timp și energie pentru a arăta perfect, pentru a avea mereu pielea fină și catifelată, pentru a ne simți....sexy.

       Când vine vorba de epilare, alegerea mea numărul 1 este epilatorul. Deși îmi ia ceva timp ce-i drept, mi-i se pare o modalitate mai bună decât cele mai rapide cum ar fi lama de ras. Însă recent am descoperit acest brand, conceput în Franța care a ajuns și la noi pe piață. Este un brand nou dar extrem de promițător, care este foarte posibil să ne ușureze cu mult treaba când vine vorba de acest subiect sensibil.       

       Crema despre care îți vorbesc este Epiline Dermatologic. Este o cremă descoperită de laboratoarele Sederma din Franta care ar trebui să ajute la reducerea creșterii părului de pe orice zonă a corpului nostru. Ideea de bază e faptul că trebuie să te dai de două ori pe zi, pe pielea curată, timp de cel puțin o lună. Crema e super ok, are o textură cremoasă, intră repede în piele și chiar lasă pielea hidratată și catifelată. Folosită după epilare, încetinește creșterea firelor de păr încă de la început. Nu este un produs minute, nu există o cremă sau o modalitate de epilare pe care să o aplici o singură dată și brusc să scapi de tot. Necesită timp și atenție, consecvență și cel mai important RĂBDARE. Nu provoacă iritații, nu are un miros anume și sincer, chiar îmi place. Am folosit-o deja 2 săptămâni și observ rezultate. Cum spuneam și mai sus, nu, nu s-a evaporat totul ci într-adevăr firele de păr cresc mai încet.

       Vă voi ține la curent cu modul în care se comportă crema aceasta dupa o lună de utilizare. Până atunci, vă invit pe pagina lor de Instagram dar și pe site-ul lor pentru a putea afla mai multe detalii.

Poți să scapi de părul nedorit cu o cremă?

12 octombrie 2020