© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

Prima participare la competiția Superblog 2021

       A venit primăvara deci încep și înscrierile la Spring Superblog 2021, competiție la care abia aștept să particip. Am aflat despre Superblog de la o prietenă care deja a participat la ultimele 3 ediții și până în această primăvară am fost doar spectator. Ei bine, în toamnă a luat viață blogul meu și am zis că este o super experiență de care chiar doresc să mă bucur. Astfel am ajuns să mă înscriu în competiție.

       Dar ce este Superblog?

       Cu siguranță unii dintre voi nu ați auzit de această competiție dar vă lămuresc eu acum. Ei bine, Superblog este o competiție în care bloggerii din Romania se întrec pe diverse subiecte și teme. În spatele acestui concurs există o serie de sponsori care propun câte o temă și pentru care oferă premii foarte draguțe. Fiecare persoană înscrisă are 7 zile la dispoziție pentru a realiza articolul pe tema respectivă iar mai apoi aceștia sunt jurizați și premiați. Însă există și câteva condiții de îndeplinit pentru a putea participa la această competiție:

  • Să ai 18 ani împliniți;

  • Blogul tău trebuie să aibă o vechime de cel puțin 3 luni la momentul înscrierii;

  • Trebuie să ai publicate cel puțin 20 de articole până la data înscrierii;

       Astfel, dacă îndeplinești condițiile, traficul de pe blogul tau nici nu contează și te poți înscrie și tu în această super competiție care îți va testa atat imaginația cât și talentul.

       Prin intermediul acestui articol, îmi anunț și eu prima participare în această competiție. Sunt super curioasă de tot ceea ce urmează, abia aștept să văd cum se desfășoară, ce sentimente mă încearcă și mai ales dacă voi reuși să mă ridic la nivelul celorlalti bloggeri.

25 februarie 2021