© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente

       Cel de-al doilea produs care mi-a atras atenția a fost setul format din brățară și un lanț. Acest set poate fi un cadou drăguț atât pentru un cuplu dar și pentru o femeie din viața voastră. Cel mai mult îmi place brățara, este genul de accesoriu pe care l-aș purta. Este o brățară finuță, elegantă, cu detalii interesante. 

       Dacă sunteți genul acela de cupluri care poartă lănțișoare sau brățări de cuplu, cu siguranță este un set potrivit pentru voi. Partea interesantă este faptul că cele două accesorii sunt dependente unul de altul. Brățara are în inimă un lacăt. Pentru a putea pune brățara pe mână. lacătul trebuie să fie deschis. Acesta se deschide cu ajutorul cheiței de pe pantantiv. 

       Fondul de ten TLM este un fond de ten aparte. Are o culoare alba și o textură cremoasă dar se așează frumos pe ten și nu încarcă tenul foarte tare. L-am aplicat cu burețelul. cu pensula și cu degetele și am observat faptul că arata mult mai bine și se întinde mult mai bine cand este aplicat cu pensula.

       Ce mi-a placut la acest fond de ten:

  • Are un miros puternic dar placut de lăcrimioare.

  • Hidratează tenul

  • Nu încarcă tenul

  • Rezista toată ziua pe ten

  • Ajunge in 24h de la plasarea comenzii.

 

       Ce nu mi-a placut la acest fond de ten:

  • Are o acoperire mica spre medie, astfel că dacă tenul tau mai are câte o mică imperfecțiune sau pur si simplu te confrunți cu o problemă la nivelul tenului, fondul de ten trebuie aplicat in 2 straturi pentru a avea rezultatul dorit. Dacă aplicăm fondul de ten de două ori, tenul este foarte încărcat. Dar pentru persoanele care nu au probleme cu tenul, este un fond de ten perfect.

  • Trebuie utilizată o contitate destul de mare la fiecare utilizare. 

       Deși nu aș vrea sa recunosc, petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Descopăr mereu persoane noi, pagini noi, afaceri noi, mici producători sau firme mai mari de care nu auzisem până atunci. Exact așa s-a întamplat și cu cei de la Sublimo. Văzusem un clip pe pagina unei fete despre o husă de canapea, comercializată de ei. Avea un model draguț și am intrat pe pagina lor pentru a vedea exact cine sunt și ce comercializează. 

       Sublimo este un brand romanesc lansat in 2018, avand scopul de a usura si infrumuseta viata prin distribuirea unei game variate de produse. Au suport telefonic in fiecare zi lucratoare de la 9-17, drept de retur 60 de zile pentru orice produs achizitionat, impreuna cu posibile surprize placute la fiecare comandă. Când vine vorba de produse, ei bine aceștia au o gamă foarte variantă de la huse de scaun sau canapea la fond de ten, gene magnetice sau chiar un DriveAssist.

       Mie mi-au atras atenția în mod special două produse: un fond de ten care promite adaptarea nuanței în funcție de tenul tau și un set de cuplu format dintr-un lant cu o cheie-pandandiv și o brățară elegantă, finuță.

Produsele preferate de la Sublimo

08 februarie 2021