© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

       Am participat la multe campanii în colaborare cu Avon însă aceasta nu a fost chiar ceea ce trebuia. Prima problema întâmpinată a fost faptul ca ambele rujuri au venit defecte, mai exact cu varful retezat. Deși am ridicat această problemă mai departe, mi-i s-a spus ca este un defect de lot (deși multe alte fete au primit rujurile intacte) și sa le postez așa. Ulterior, când am încercat rujul roșu, acesta s-a rupt. Nu știu ce s-a întamplat cu rujurile și de ce au avut o calitate atât de proastă, însă sper că este un caz izolat. În ultimele campanii mereu am fost super încântată de produse, am ajuns în stare perfectă, au fost super din punctul de vedere al calității și pe toate încă le folosesc.

       Cei de la Buzzstore Romania au frecvent campanii împreuna cu cei de la Avon. În această campanie, am primit spre testare două rujuri lansate recent: rujul PowerStay in nuantele Power Lip Pink si In Control Coral. Nu trebuie să fiți reprezentanți pentru a putea participa la aceste campanii deci dacă încă nu aveți cont pe Buzzstore, da-ți fuguța pe site-ul lor și creați-vă un cont pentru a fi la curent cu toate campaniile.

Rujurile AVON PowerStay SuperLight

03 decembrie 2020

       Conform descrierii de pe site-ul celor de la Avon, acest ruj promite 

  • efect de lungă durată

  • rezistență la întindere

  • rezistență la estompare

  • persistență de până la 10 ore*

  • formulă ușoară sistem patentat cu polimer pentru o senzație confortabilă întreaga zi

  • culoare vibrantă finisaj demi-mat și intens 

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente