© 2020 le-savoir.ro All rights reserved

TOP 3 ȘAMPOANE USCATE PE CARE LE VOI RECUMPĂRA

  1. Șamponul uscat de la Batiste în toate variantele

      Este cel mai bun șampon uscat pe care l-am încercat. Prețurile variază în funcție de magazinul din care îl achiziționați însă în general se învârte în jurul sumei de 30 lei. Îl recomand cu toată inima. Oferă volum, un parfum aparte părului, nu încarcă părul și nici nu il usucă.

  1. Samponul uscat de la DM Tropical

       Acest șampon este atât un șampon bun, cât și un șampon ieftin. Costa undeva la 10-12 lei, are un miros genial cu eșente tari de cocos.

  1. Șamponul uscat de la DM Bloomy Dreams

       Acest șampon este atât un șampon bun, cât și un șampon ieftin. Costa undeva la 10-12 lei, are un parfum de flori puternic care persistă pe par.

       Cu siguranță fiecare dintre noi am avut zile în care părul nu stătea exact așa cum trebuia, nu avea volum, era lipsit de viață. Când am o astfel de zi, îmi revigorez puțin parul cu ajutorul unui șampon uscat. Am tot încercat o groaza de astfel de șampoane uscate și am ajuns să am câteva preferate. Am avut în vedere modul în care acestea se comportă pe părul meu. Nu îmi plac șampoanele uscare care încarcă parul îngrozitor, care usuca părul și ii dau acea textură de sârma. Cand apelez la acest tip de produs, îmi doresc un păr revigorat, nu un păr uscat, cu aspect inestetic.

   TOP 3 ȘAMPOANE USCATE CARE NU MERITĂ CUMPĂRATE

  1. Got2b Sampon Uscat Volume 200ml

       Acest șampon promite ,, o prospetime de durata si un efect de volum imediat, cu efect impotriva ingrasarii”. Este un șampon de la SCHWARZKOPF și se găsește în general la pretul de aproximativ 20 lei. Este șamponul uscat care m-a dezamăgit cel mai mult. Îmi usucă parul îngrozitor, îl încâlcește, nu oferă volum.

  1. Șamponul uscat pentru par șaten DM

       Dezavantajul major al acestui șampon uscat este faptul ca este un maro închis spre negru și pătează. În general îmi plac produsele DM însă acesta are un defect major și anume faptul că dacă îl folosești și îți atingi parul, te murdărești

  1. Șamponul uscat L’Oreal

      Este un șampon uscat bun însă nu pot să spun că mi-a placut destul de mult încât să îl cumpăr din nou.

Top 3 șampoane uscate preferate și top 3 care nu merită cumpărate

10 octombrie 2020

       Șamponul uscat nu este recomandat să fie utilizat foarte des. Este indicat ca părul să fie spălat la maxim 24 ore după aplicarea șamponului uscat. Este o soluție de moment, pentru acele ocazii în care nu avem timpul necesar pentru a ne ocupa cum trebuie de părul nostru, astfel ai grijă cum și în ce cantități îl folosiți.

       Voi ce șampon uscat folosiți?

19 aprilie 2021
       Deși vremea de afară nu prea o arată, primăvara a sosit! Asta înseamnă că începem să lăsăm ghetele și bocancii de iarnă și trecem la sneakers și sandale. În 2020
10 martie 2021
       În cei 23 de ani ai mei am avut mai multe locuri pe care le-am numit, pe rând, ,,acasă". Până la 14 ani ,,acasă" era o casă cu curte mare,
02 martie 2021
       Curățenia de primăvară este în casa noastră o tradiție, de mică fiind obișnuită cu această activitate. Însă atunci când locuiești cu un prieten patruped, curățenia ia cu totul altă amploare.

Articole recente